Amazon Web Services

Browse Products

Hva er Amazon Web Services?

Amazon Web Services (AWS) er en sikker plattform for sky tjenester, som tilbyr datakraft, databaselagring, innholdsleveranse og annen funksjonalitet for å hjelpe bedrifter til å skalere og vokse.

Les mer om AWS . Hvis du er ny på AWS eller ønsker å bli mer oppmerksom på tjenestene sine, kan du se på AWS introduksjonsvideoer, laboratorier, og ideell casestudier .

Hva er AWS Credits Program for ideelle organisasjoner?

AWS Credits Program for ideelle organisasjoner gir tilgang til AWS-kampanjer, som hjelper ideelle organisasjoner å implementere skybaserte løsninger for å hjelpe til med å nå sine oppdragsmål uten forhåndsoppgavene investering av fysisk infrastruktur.

AWS, gjennom TechSoup Norge, vil gi tilskudd på $ 1000 i poeng til kvalifiserte organisasjoner per regnskapsår. Organisasjoner kan bruke disse tjenestekredittene mot bruksavgift for alle AWS on-demand-skygtjenester, som tilgjengelig etter region. AWS-kreditter er ikke gyldige for ruk opp mot eventuelle gebyrer eller avgifter for Amazon EC2 Reserved Instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 domenenavnregistrering eller overføring, eller noen forhåndsavgift for enhver tjeneste.De er tilgjengelige for månedlige støtteavgifter.

Med AWS trenger ideelle organisasjoner å gjøre store investeringer på forhånd i maskinvare og bruke tid og krefter på å administrere den aktuelle maskinvaren. I stedet kan organisasjoner gi riktig type og størrelse på dataressurser de trenger for å drive sin organisasjon og holde fokus på oppdraget.

Se arbeidet Amazon Web Services gjør for ideelle organisasjoner globalt.

Er organisasjonen kvalifisert for AWS Credits Program for ideelle organisasjoner?

Se kvalifikasjons- og begrensningssiden for å se gjennom organisasjonens kvalifisering til å delta i dette programmet .

Hva er Amazon Free Tier?

I tillegg til AWS Credits Program for ideelle organisasjoner tilbyr AWS AWS Free Tier for alle nye kunder i 12 måneder etter organisasjonens registreringsdato. AWS Free Tier er et eget tilbud fra AWS Credits Programmet, og gir nye kunder mulighet til å bruke visse AWS-tjenester for å oppnå visse bruksgrenser. AWS Free Tier er kun tilgjengelig for én AWS-konto per organisasjon.

AWS anbefaler at potensielle bidragsmottakere registrerer deg for AWS Free Tier før de ber om dette tilbudet. Merk at mottak av AWS-kreditter ikke vil tilbakestille 12-måneders varigheten av AWS Free Tier.

I de fleste situasjoner vil organisasjoner bruke både AWS Credits Program for ideelle organisasjoner og AWS Free Tier. Denne kombinasjonen kan hjelpe organisasjoner med å utnytte AWSs sky infrastruktur på en lønnsom basis for å være vert for nettsteder og innsamlingsprogramvare, lagre og analysere data og utvikle nye systemer.

Hvorfor trenger jeg en AWS-konto for å be om dette tilskuddet?

En gyldig AWS-konto-ID med organisasjonsnavnet som er identifisert i feltet Kontoavn, er nødvendig for å kunne bruke tilskuddskredittene.

Hvis en organisasjon ikke har en AWS-konto-ID, kan den ganske enkelt registrere deg for en gratis konto før den ber om dette innvilge.

Et kredittkort kreves for å åpne en AWS-konto.

Hvor lenge kan jeg bruke poengene?

Kredittene gjelder kun i 12 måneder etter at de er brukt på en AWS-konto. Hvis de ikke brukes innen 12 måneder, vil de utløpe.

Hva skjer når jeg bruker alle mine kreditter, eller hvis de utløper?

Når alle kreditter er brukt, eller hvis de utløper etter 12 måneder, belastes kredittkortet som er knyttet til din AWS-konto til standardpriser for alle tjenester som brukes.

AWS anbefaler at organisasjoner bruker Amazon CloudWatch for å konfigurere faktureringsvarsler for å unngå uventede kostnader.

Kan jeg fornye stipendiet etter det første året?

Organisasjoner kan be om av tilskudd gjennom TechSoup Norge hvert regnskapsår for å motta tilleggskreditter.

Er det mulig at min forespørsel om dette tilskuddet blir avvist etter at jeg har betalt administrasjonsavgiften?

Ingen. Bare organisasjoner som er berettiget til dette tilskuddet, vil få lov til å be om det og bli belastet administrasjonsavgiften.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow