Techsoup tilbyr donert programvare fra IT-bedrifter til ideelle organisasjoner, stiftelser og folkebibliotek i Norge. Før du kan foreta en bestilling må du registrere din organisasjon og Techsoup må kontrollere at den oppfyller tildelingskriteriene. Registreringsprosessen foregår slik: 

 

  1. Registrer din organisasjon ved å trykke på knappen registrer din organisasjon.
  2. Dersom vi har behov for mer informasjon for å godkjenne organisasjonen kommer vi til å ta kontakt via e-postadressen du oppgir i registreringen. E-postadressen må være til en person som er tilknyttet organisasjonen. Hvis vi er usikre på tilknytningen vil vi be om at styreleder eller administrativ leder i organisasjonen bekrefter at registreringen er lagt inn på vegne av organisasjonen.
  3. Når vi har behandlet registreringen vil vi bekrefte om din organisasjon kvalifiserer for å søke om donasjoner. Dette skjer normalt i løpet av fem arbeidsdager. 
  4. Om din organisasjon oppfyller kriteriene for minst ett av donasjonsprogrammene vil vi sende en bekreftelse på e-post som også vil inneholde følgende informasjon: 
    1. Din organisasjons innloggingsopplysninger 
    2. Hvilken/hvilke donasjonspartner/e du er kvalifiserer til å søke om programvare fra 

 

Om din organisasjon ikke oppfyller tildelingskriteriene fra noen av Techsoups aktuelle programmer vil vi sende deg en e-post om dette. 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow