DocuSign Business Pro Edition, 1-Year Initial Subscription - Access to Discounted Rates

DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
SKU: G-49995
Administrasjonsgebyr:
921kr
Donasjonspartner:
Plattform:
Media:
Beskrivelse: 

DocuSign Standard Edition er en nettbasert tjeneste som lar deg laste opp og sende dokumenter for elektronisk signatur. DocuSign sender linker til underskrivere, som kan legge til signaturene sine fra praktisk talt alle Internett-aktiverte enheter. Signatører trenger ikke en DocuSign-konto for å signere dokumenter. Du og signatørene kan når som helst se, laste ned og skrive ut komplette dokumenter

Dette tilbudet gir tilgang til en rabatt på mer enn 75 prosent på et års abonnement på DocuSign Business Pro Edition for én bruker. Lisensen tillater brukeren å sende opptil 100 dokumenter i året. Etter at du har anmodet om dette tilbudet gjennom TechSoup Norge, vil du måtte betale DocuSign $99 directly for the discounted subscription. See the Detaljer og Servicekostnadstrong> fanen for mer informasjon.

Fordeler for organisasjoner

Du kan bruke DocuSign Standard Edition for å øke staben og styrets fleksibilitet ved å få signert dokumenter fra fjerne belligenheter når som helst. Bruk den til

 • Innsamlingsaksjon: tildeling av søknader, fornyelse av medlemskap, kontraktsponsorisering av selskaper
 • Menneskelige ressurser: policy distribusjon og anerkjennelse, nyansettelse, endrede former
 • Frivillig management: applikasjoner, dispensasjoner, registrering for arrangementer
 • Anskaffelse: leverandøravtaler, innkjøpsordrer, arbeidsbeskrivelser
 • Juridisk: taushetsavtaler, lisensiering, etterlevelse
 • Økonomi: interne godkjenninger, utgiftsrapportering, revisjon
 • IT: sporing av eiendeler, rapportering av hendelser, vedlikeholdstillatelse

Hovedevner

Valg av kilder og lagring:

  Du kan laste opp Word, PDF og andre typer dokumenter, enten fra datamaskinen din eller fra fildelingssider som Box, Dropbox, Google Drive og OneDrive. Dokumenter lagres i DocuSign-skyen, men kan flyttes til fildelingssidene dine.
 • Maler: Du kan lage gjenbrukbare malere som lagrer felttagger og feltplassering, ruting av arbeidsflyt og andre innstillinger.
 • Tilknytte dokumenter til nettsiderstrong> DocuSign PowerForms lar deg skape signerbare dokumenter som du kan knytte til nettstedet eller sikre portaler for å gi on-demand selvbetjening til dem som underskriver.
 • Sende i bulk: Du kan sende det samme dokumentet til et stort antall mottakere og spore hvem som svarer.
 • Kommentarer: Avsendere og underskrivere kan legge til kommentarer, spørsmål og svar i dokumenter og bli varslet i sanntid om nye kommentarer og svar. Kommentarer lagres som en del av transaksjonen.
 • DocuSign Betalingsmetoder: Du kan koble betalingsgateway-kontoen din med DocuSign for å samle inn betalinger på tidspunktet av signeringen. Tilgjengelige betalingsportaler for øyeblikket inkluderer Stripe, Braintree / PayPal og Authorize.Net.

Lær mer på DocuSign sin nettside.

Brukerstøtte

Dette abonnementet inkluderer DocuSign's Standard Support Plan.

Systemkrav Se DocuSign systemkrav.
Rabatterte priser Dette tilbudet gir tilgang til en nedsatt pris på et års abonnement på DocuSign Business Pro Edition. Etter at du har anmodet om dette tilbudet og betaler TechSoup Norge sitt administrasjonsgebyr, vil du også matte bruke organisasjonens kredittkort og betale $99.84 direkte til DocuSign for det nedsatte abonnementet.
Vedvarende service etter ett årEtter at den første ettårsperioden er utløpt, fornyer DocuSign abonnementet automatisk med samme kostnad med mindre du velger å kansellere.
Eksisterende Abonnenter Eksisterende DocuSign-kunder kan ikke anmode om TechSoup Norge sitt tilbud til å fornye deres abonnementer.
Standard Edition Abonnenter Om du har et abonnement til DocuSign Standard Edition oppnådd gjennom TechSoup Norge, vil du ikke kunne be om dette produktet for å oppgradere det til Business Pro.
Forhåndsvisning av DocuSign

DocuSign's hjemmesiden fremhever en kort demo-video.

Om du har deltatt i en gratis prøveperiode for DocuSign, må du opprette en ny konto ved å bruke en annen e-postadresse for å motta dette donerte abonnementet. Prøvekontoer kan ikke konverteres til kontoer oppnådd gjennom dette tilbudet.

Pris: 921kr