DocuSign Standard Edition

DS_Logo_Black_RGB _ Resized.png
SKU: G-49994
Administrasjonsgebyr:
921kr
Donasjonspartner:
Plattform:
Media:
Beskrivelse: 

DocuSign Standard Edition er en nettbasert tjeneste som lar deg laste opp og sende dokumenter for elektronisk signatur. DocuSign sender linker til underskrivere, som kan legge til signaturene sine fra praktisk talt alle Internett-aktiverte enheter. Signatører trenger ikke en DocuSign-konto for å signere dokumenter. Du og signatørene kan når som helst se, laste ned og skrive ut komplette dokumenter.

Dette tilbudet forsørger et evigvarende abonnement til DocuSign Standard Edition for én bruker. Lisensen tillater brukeren å sende opptil 100 dokumenter i året. Se Abonnement Detaljer for mer informasjon.

Fordeler for organisasjoner

Du kan bruke DocuSign Standard Edition for å øke staben og styrets fleksibilitet ved å få signert dokumenter fra fjerne belligenheter når som helst. Bruk den til

 • Innsamlingsaksjon: tildeling av søknader, fornyelse av medlemskap, kontraktsponsorisering av selskaper
 • Menneskelige ressurser: policy distribusjon og anerkjennelse, nyansettelse, endrede former
 • Frivillig management: applikasjoner, dispensasjoner, registrering for arrangementer
 • Anskaffelse: leverandøravtaler, innkjøpsordrer, arbeidsbeskrivelser
 • Juridisk: taushetsavtaler, lisensiering, etterlevelse
 • Økonomi: interne godkjenninger, utgiftsrapportering, revisjon
 • IT: sporing av eiendeler, rapportering av hendelser, vedlikeholdstillatelse

Hovedevner

 • Valg av kilder og lagring: Du kan laste opp Word, PDF og andre typer dokumenter, enten fra datamaskinen din eller fra fildelingssider som Box, Dropbox, Google Drive og OneDrive. Dokumenter lagres i DocuSign-skyen, men kan flyttes til fildelingssidene dine.
 • Mobil tilgang: Med DocuSign sin mobilapp kan du opprette og sende dokumenter fra smarttelefoner og nettbrett. Du kan signere disse med appen eller i en mobil nettleser.
 • Tagger: Du kan plassere tagger i dokumentene dine for å vise hvor det skal legges til underskrifter, initialer, navn, titler, firmanavn og annen relevant informasjon.
 • Maler: Du kan lage gjenbrukbare malere som lagrer felttagger og feltplassering, ruting av arbeidsflyt og andre innstillinger.
 • Status og rapportering: Et instrumentpanel viser statusen til dokumentene. Du kan se rapporter om dokumenter, mottakere og generell kontoaktivitet.
 • Kommentarer: Avsendere og underskrivere kan legge til kommentarer, spørsmål og svar i dokumenter og bli varslet i sanntid om nye kommentarer og svar. Kommentarer lagres som en del av transaksjonen.

Lær mer om DocuSign's website.

Support

Dette abonnementet inkluderer DocuSign's Standard Support Plan.

Velg med omhu

Administrasjonsgebyret for dette produktet refunderes ikke, og produktet kan ikke byttes.

Anskaffelse av dette produktet

Når TechSoup Norge godkjenner donasjonsforespørselen din, vil vi sende en melding til organisasjonens e-postadresse med instruksjoner for å skaffe og aktivere dette produktet.

Systemkrav Se DocuSign systemkrav.
Evigvarende Lisens Denne donasjonen gir en evigvarende lisens. Det utløper aldri og må ikke fornyes.
Eksisterende Abonnenter Eksisterende DocuSign kunder kan ikke anmode om TechSoup Norge tilbudet for å fornye deres abonnement.
Forhåndsvisning av DocuSign

DocuSign's hjemmesiden fremviser en kort demo-video.

Om du har deltatt i en gratis prøveperiode for DocuSign, må du opprette en ny konto ved å bruke en annen e-postadresse for å motta dette donerte abonnementet. Prøvekontoer kan ikke konverteres til kontoer oppnådd gjennom dette tilbudet.

Krav på Kredittkort Organisasjoner vil måtte oppgi kredittkortinformasjon når de registreres for DocuSign.
Pris: 921kr