DocuSign For Nonprofits

Logo DocuSign

DocuSign er et selskap som har som oppgrag å endre måten verden fungerer på ved å gi hvem som helst muligheten til å sende, signere og godkjenne dokumenter når som helst og hvor som helst på hvilken som helst enhet. Ansatte i DocuSign anerkjenner at muligheten til å påvirke strekker seg forbi kun profitvirksomhet. DocuSign-ansatte er like lidenskapelig opptatt av å berike lokalsamfunnene rundt seg som å transformere virksomheten selv: Det er grunnlaget som selskapet ble bygget på og det som binder dets kultur og verdier.

DocuSign IMPACT er organisert rundt ansattes frivillige arbeid og produktrabatter for kvalifiserende ideelle organisasjoner. DocuSign IMPACT bemyndiger ansattes frivillighet med tre dagers betalt fri hvert år for hver ansatt som melder seg frivillig ved ideelle organisasjoner de selv velger. Gjennom deres donasjoner og rabatter på produktene sine, vil DocuSign hjelpe flere veldedige organisasjoner dra nytte av sin bransjeledende teknologi, slik at flere av ressursene deres går mot å gjøre en positiv innvirkning i verden.

DocuSign donasjonsonprogram hos TechSoup Norge leverer e-signatur og transaksjonsadministrasjon programvare til kvalifiserte ideelle organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner og offentlige biblioteker i hele USA.

Du kan bruke DocuSign til å signere, sende og administrere dokumenter. DocuSign erstatter utskrift, faksing, skanning og overnatting av dokumenter ved å gjøre godkjenninger og beslutninger digitale.

Berettigelse og Restriksoner

Om berettiget, kan organisasjonen din motta fem Standard Edition-produkter og fem Business Pro Edition-produkter per regnskapsår (1. juli til 30. juni).

Konsulter berettigelse og restriksjoner siden for å gå gjennom din organisasjon sin berettigelse for å delta i dette programmet.

Om Tilgang til rabatterte priser

Når et produktnavn inkluderer "Tilgang tl rabatterte priser," består tilbudet av spesialrabatterte priser for produkter eller tjenester. Dette betyr at når du legger inn forespørsel og betaler TechSoup Norge administrasjonsgebyr, vil du'll også betale direkte til giverpartner for produktet og tjenesten. Du finner de spesifikke rabatterte prisene i hver produktbeskrivelse. Disse prisene er bare tilgjengelige for kvalifiserte ideelle organisasjoner og biblioteker gjennom TechSoup Norge.

Link for rabatt for organisasjoner med budsjett på over $1 million

Om din organisasjon's har et årlig budsjett som overgår $1 million, er du ikke berettiget til å motta en donasjon av DocuSign. Imidlertidig, kan du fortsatt motta en rabatt på 30 prosent på årlige DocuSign planer. Go to the DocuSign website to sign up.