Veritas System Recovery 18

Veritas Product Logo.png
SKU: G-49699
Administrasjonsgebyr:
1 293kr
Donasjonspartner:
Plattform:
Media:
Beskrivelse: 

Veritas System Recovery 18 er en løsning for sikkerhetskopiering og gjenoppretting som bruker disk-bildebehandlingsteknologi for å beskytte servere. Det tar øyeblikksbilder av hele harddisker som kan lagres på nesten alle typer lagringsmedier eller konverteres til virtuelle disker. Når gjenoppretting er nødvendig, kan disse øyeblikksbildene (kalt gjenopprettingspunkter) gjenopprettes til enten den samme maskinvarekonfigurasjonen eller til et helt annet maskinvareoppsett.

Denne donasjonen tilbyr en lisens, som lar en organisasjon sikkerhetskopiere hvilket som helst antall enheter. Kun en lisens er nødvendig per organisasjon.

Fordelene for organisasjonene

Regelmessige sikkerhetskopier kan beskytte organisasjonen din mot et katastrofalt tap av data. Hvis du har erfaring med systemadministrasjon, kan du gjenopprette et helt system eller individuelle filer og mapper hvis en katastrofe har gjort serverne ubrukelige.

Hoved evner

  • Fleksibel gjenopprettelse av punkter: Du kan skape gjenopprettelsespunktene du trenger eller planlegg dem til å bli lagret automatisk.
  • Gjenopprettelse av individuelle filer: Om kun noen få filer trenger å bli gjenopprettet, kan du søke gjennom gjenopprettelsespunkter for å gjenopprette individuelle filer, Exchange meldinger, og Sharepoint dokumenter.
  • Sekundære sikkerhetskopi beliggenheter: Systemgjenoppretting støtter sekundære sikkerhetskopieringsplasser, som ofte er viktige når primære sikkerhetskopieringer på stedet er enten utilgjengelige eller ikke kan gjenopprettes.
  • Sky alternativer: Systemgjenoppretting støtter sikkerhetskopiering og gjenoppretting direkte til tredjeparts skylagring, inkludert Amazon S3 og Microsoft Azure (kun 64-bit operativsystemer).

Gratis administrasjonskonsoll

System Recovery Management Solution er gratis for enhver organisasjon med gyldig System Recovery lisens. Det tilbyr en sentralisert administrasjonskonsoll for organisasjoner som administrerer System Recovery på flere datamaskiner distribuert på en eller flere steder. Veritas anbefaler det for å administrere 20 eller flere servere. Det må installeres på en datamaskin som kjører Windows Server.

Sammenligning med Backup Exec

Dette produktet er en av to av Veritas sine sikkerhetskopieringsapplikasjoner på bedriftsnivå. For en sammenligning av applikasjonene som tilbys gjennom TechSoup Norge, se Guiden for Veritas Sikkerhetskopi og Gjenoppretelses Produkter.

NFR Versjon

Versjonen av dette produktet som er tilgjengelig via TechSoup Norge er ikke-videresalg (NFR) versjonen. Du kan ikke oppgradere NFR-produkter til nye utgivelser. Hvis du søker om ny utgivelse, må du anmode om en ny donasjon gjennom TechSoup Norge. I tillegg inkluderer ikke NFR-produkter telefonassistanse for produktproblemer eller tilleggsprogrammer; gratis online teknisk support er imidlertid tilgjengelig på Veritas website via deres kunnskapsbaser og diskusjonsforum.

Velg nøye

Administrasjonsgebyret for dette produktet refunderes ikke, og produktet kan ikke byttes.

Skaffe seg produktet

Forvent å bli tilsendt to emails. Når TechSoup Norge godkjenner forespørselen din, vil vi sende en melding til organisasjonens e-postadresse med innledende informasjon om hvordan man skaffer seg dette produktet. Like etter vil giverpartneren sende en e-post med informasjon som er nødvendig for å fullføre installasjonen eller aktiveringen.

Systemkrav

Pris: 1 293kr