Google for ideelle organisasjoner | Ofte stilte spørsmål


Hva er Google for ideelle organisasjoner? 

Google for ideelle organisasjoner tilbyr frivillige organisasjoner gratis tilgang til en rekke produkter og spesialtilbud fra Google spesielt designet for å møte organisasjonenes behov. Disse verktøyene kan hjelpe frivillige organisasjoner med å finne nye donorer, støttespillere og frivillige og bidra til å effektivisere arbeidet.

Hvilke produkter er inkludert i Google for ideelle organisasjoner?

  • Gratis G Suite  En hel rekke programmer som gjør det lettere å administrere deres arbeid på nett, inkludert Gmail, Google Dokumenter, Regneark, Kalender, Presentasjoner, Skjema/undersøkelser, Chat, Drive (et lagringssystem for filer på nett) og nettsider.
  • Google Ad Grants  Få annonseringsmuligheter på AdWord verdt opptil 10 000 $ for å promotere din organisasjons nettside på Google.no.
  • Premiumtilgang til YouTube  Økt kapasitet for å laste opp filer, muligheten til å selv velge miniatyrbilde og legge inn link til andre videoer.

>>Lær mer om tilbudene for frivillige organisasjoner på Googles nettsider

 

Hvordan får jeg tilgang til Google for ideelle organisasjoner?
Om du ikke er registrert hos TechSoup Norge, må du registrere deg og bli godkjent der før du kan søke Google for ideelle organisasjoner. Klikk her for flere detaljer om hvordan du kan registrere deg

Om du allerede er registrert hos TechSoup, kan du gå videre til å skaffe deg en Googlekonto.

Neste steg vil være å gå til Google for ideelle organisasjoner,  og taste inn godkjenningskoden *

*Du kan finne din godkjenningskode ved å logge inn på organisasjonens TechSoup-konto, og deretter klikke på "Godkjenningskode". En slik kode vil ligne på dette: 123a4567@1b234c5de6789000.

Dersom du har mottatt din godkjenningskode, og har blitt godkjent for Google for ideelle organisasjoner-programmet, kan du nå opprette en Googlekonto for å søke om Google for ideelle organisasjoner!

Kvalifiserer min organisasjon for å få Google for ideelle organisasjoner?

Dette kan du sjekke ved å undersøke Googles kvalifiseringskriterier. Du vil få beskjed om din organisasjon er kvalifisert etter at du har sendt inn din søknad til Google for ideelle organisasjoner.

Må jeg ha godkjenning fra TechSoup Norge for å få tilgang til Google for ideelle organisasjoner?

Ja. Registrer deg først hos TecShoup Norge. Basert på informasjonen og dokumentasjonen du gir oss ved registrering, vil vi deretter godkjenne organisasjonen, basert på deres juridiske status og aktiviteter, slik at dere kan få tilgang.

Etter at vi har godkjent din organisasjon, kan du søke om Google for ideelle organisasjoner ved å bruke din godkjenningskode


>> Hvordan registrere deg 

Hvor lang tid vil det ta å bli godkjent hos TechSoup Norge?

Vi vil motta din søknad, og deretter bruke rundt 7-10 arbeidsdager, gitt at organisasjonen har sendt inn all nødvendig informasjon. Du vil deretter motta en e-post, med kvittering på at organisasjonen er blitt godkjent.

Etter at din TechSoup-konto er blitt godkjent, kan du opprette en godkjenningskode i TechSoup (under Min konto > Godkjenningskode).

Hva er en godkjenningskode?

Vennligst se vår side for ofte stilte spørsmål om godkjenningskode

Hvorfor går godkjenningen for Google for ideelle organisasjoner gjennom TechSoup Norge?

TechSoup Norge er en del av det globale TechSoup-nettverket, som gir frivillige organisasjoner i 236 ulike land tilgang til teknologiske verktøy og informasjon som kan hjelpe dem i deres arbeid. Nettverket samarbeider med over 100 stiftelser og selskap som sammen bidrar til at TechSoup blir en troverdig kunnskapskilde og en sikker prosess for godkjenning av organisasjoner.

Min organisasjon er i skrivende stund betalende kunde for G Suite for Business – kan jeg bytte til gratisversjonen?

Ja! Se informasjon om hvordan du kan bytte til G Suite for Nonprofits

Min organisasjon bruker allerede Google Ad Grants og YouTube for Nonprofits

Se Googles informasjon for eksisterende kontoer