Få firma sikkerhetskopi og gjenopprettingsprodukter for din ikke-kommersielle, veldedige, eller offentlige bibliotek gjennom Veritas for ideelle organisasjoner på TechSoup Norge.

Tap av date kan skje. Enten om det stammer fra en menneskelig tabbe, et elektronisk angrep, eller en naturlig katastrofe som har gjort dataen utilgjengelig. Gjenopprettingsprosessen er en rask og enkel oppgave om du har sikkerhetskopi-løsninger.

Veritas leverer en alt-i-ett løsning for din organisasjon sin data sikkerhetskopi og gjenopprettelsesstrategi. Med Veritas vil du kunne implementere tiltak med rask respons som vil

  • Forenkle sikkerhetskopier for stadig, uavbrutt data beskyttelse
  • Spor data og sikkerhetskopier gjennom et og samme dashbord
  • Gjenopprett et fullstendig system eller individuelle elementer, uansett hvor dataen finner sted (lokalt, virtuelt, eller sky)
  • Butikk sikkerhetskopier i fysiske eller virtuelle systemer eller skytjenester, inkludert Amazon Web Services, Microsoft Azure, og fler
  • Minsk den totale kostnaden på eierskapet (TCO) med omfattende datadeduplisering til sky

To muligheter er tilgjengelige for ideelle organisasjoner.

  • Veritas System Recovery: for mindre organisasjoner med kun én server og få applikasjoner som står for data-administrasjonen.
  • Veritas Backup Exec: for større organisasjoner eller for de som har behov for mer avanserte egenskaper, som inline deduplisering, Øyeblikkelig Sky-Gjenopprettelse med Azure, og verktøyet for den Totale Kostnaden på Eierskapet (TCO).

Berettigelse og Restriksjoner

Om organisasjonen din er berettiget, vil den kunne motta en lisens for hvert produkt for regnskapsåret (1 Juli til 30 Juni).

Konsulter siden om berettigelse og restriksjoner for å se om organisasjonen din er berettiget dette programmet.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow