TeamViewer ble lansert i 2005 og fokuserer på skybaserte løsninger for å gi støtte på nett og for at du skal samarbeide med hvem som helst hvor som helst. Vi tror at fantastiske ting skjer når folk kommer sammen, og med riktig teknologi kan vi gjøre det fra hvor som helst i verden. Teknologi bør fungere som en katalysator for å fremme og forsterke folks ideer og deres evne til å løse problemer og overvinne utfordringer.

TeamViewer er stolt av å kunne tilby teknologiene våre til frivillige organisasjoner. Vi håper at vår teknologi kan øke effektiviteten, redusere reisetid og kostnader, og bedre tjene sine brukere.

Få skybasert-tilgang, samarbeid og IT-kundestøtte for frivillige organisasjoner, veldedigeorganisasjoner eller offentlige biblioteket gjennom TeamViewer på TechSoup Norge.

Du kan bruke TeamViewer til å få tilgang til din organisasjon sine datamaskiner fra forskjellige lokasjoner, ha møter over nett og få ekstern IT-kundestøtte.

Kvalifisering og begrensninger

TeamViewer tilbyr både donasjoner og produkter til en sterkt rabattert pris. Hvilket produkt din organisasjon kan motta vil være basert på det årlige budsjettet til hver organisasjon.

Sjekk ut kvalifisering og begrensningsiden for å se om din organisasjon er kvalifisert til å motta våre produkter.

Om tilgang til rabatterte priser

Når et produkt har “Tilgang til rabatterte priser” i navnet sitt, vil produktet og tjenestene være til salgs til spesielt rabatterte priser. Det betyr at etter du har lagt inn bestillingen og betalt TechSoup Norge administrasjonsgebyr, vil du også betale donasjonspartneren direkte for produktet eller tjenesten. Inne på hver produktside, vil du finne en oversikt over spesifikke priser på hva produktet koster. Disse prisene er bare tilgjengelig for kvalifiserte organisasjoner og brukere hos TechSoup Norge.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow