GetResponse er en alt-i-ett online markedsføringsplattform som brukes av mer enn 350 000 kunder i 183 land. Selskapet opererer globalt med kontorer i Polen, USA, Canada, Malaysia og Russland.

GetResponse gjør det mulig for virksomheter å vokse gjennom målrettede markedsføringskampanjer som gir sterk avkastning på investeringen. Ved å samarbeide med TechSoup har GetResponse forpliktet seg til å gjøre plattformen sin tilgjengelig for ideelle organisasjoner i alle størrelser.

Få en nettbasert markedsføringsplattform for din ideelle organisasjon, veldedighet eller offentlige bibliotek gjennom GetResponse for ideelle organisasjoner på Techsoup Norge.

Du kan bruke GetResponses online markedsføringsplattform til å kjøre målrettede markedsføringskampanjer som inkluderer e-post, markedsføringsautomatisering, nettsidebygger, landingssider og mye mer.

Kvalifisering og begrensninger

Hvis du er kvalifisert, kan organisasjonen din be om én rabatt hvert annet regnskapsår (1. juli til 30. juni).

Se siden for kvalifisering og begrensninger for å undersøke om organisasjonen din har mulighet for å delta i dette programmet.

Om tilgang til rabatterte priser

Når et produktnavn inkluderer “tilgang til rabatterte priser eller “tilgang til” etterfulgt av en prosentvis rabatt, består tilbudet av spesielt rabatterte priser for produkter eller tjenester. Dette betyr at du lagt inn forespørselen, og betaler eventuelle administrative gebyrer til Techsoup Norge. Du betaler også direkte til sponsoren for produktet eller tjenesten. Du kan finne de spesifikke rabatterte prisene i hver produktbeskrivelse. Disse prisene er kun tilgjengelige for kvalifiserte ideelle organisasjoner, biblioteker gjennom Techsoup Norge.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow