TechSoup er stolte over å kunne presentere vår nyeste partner, Box.org.

Box.org tilbyr organisasjoner Box, et integrert og skybasert system for fildeling, publisering og samarbeid internt i organisasjonen.

Se Box.org Donation Program for mer informasjon om programmet.

Passer dette til min organisasjon?

Du kan erstatte fysiske servere og tradisjonell datalagring med Box’ skybaserte lagringsverktøy. Box tilbyr også verktøy for prosjektstyring, utvikling av inntektskilder og samarbeid på tvers av landegrenser.

Hvis din organisasjon jobber med sensitive data, tilbyr Box også administrativ, teknisk og fysisk beskyttelse for å sikre din organisasjons overholdelse av relevante lover og forskrifter

Hvordan fungerer det?


Her er noen eksempler på hva frivillige organisasjoner kan bruke Box til:

Opprette mapper og kategorier for å holde oversikt over daglige gjøremål.
 

Bruk Box’ samarbeidsverktøy, som kommentering og oppgavedelegering, for å enkelt og effektivt fullføre søknader om støtte.


Du kan opprette egne mapper for ulike regioner – slik kan du lett holde oversikt over ansatte og samarbeidspartnere i andre deler av verden.

Arbeid raskere ved å la flere brukere jobbe med samme dokument samtidig, uansett enhet.


Lagre kvartals- eller årsrapport i Box og legg direkte ut på en ekstern nettside eller intranettside.

https://appexchange.salesforce.com/servlet/servlet.FileDownload?file=00P3000000KoQAaEAN
Stiftelser kan strømlinjeforme sin virksomhet ved å følge opp tilskudd og godkjenninger i Box.

Box kan brukes sammen med annen programvare, som Salesforce, NetSuite, Microsoft Office, Office 365 og flere.

For mer informasjon, les Box' forslag til hvordan frivillige organisasjoner kan benytte seg av tjenesten.

Hva er tilgjengelig?

Kvalifiserte organisasjoner kan motta en donasjon av Box Starter Edition som inkluderer 10 brukerlisenser og 100 GB lagringsplass. Lisensene gjelder for alltid, det vil si at den ikke går ut på dato. Du kan laste opp og dele filer på opptil 2 GB med Starter Edition.

Se hvilke funksjoner som er inkludert i Box Starter Edition på denne siden.

Fornøyde organisasjoner som bruker Box

Disse organisasjonene bruker Box for å bli mer effektive:

  • Leukemia & Lymphoma Society : Denne organisasjonen støtter forskning på blodkreft og bruker Box for å samle inn penger mer effektivt. De ansatte bruker Box for å dele informasjon med samarbeidspartnere og tredjepartsleverandører. Når de samler inn penger på messer og arrangementer kan de ansatte bruke Box på iPader for å vise frem videoer, PDFer og presentasjoner til fremtidige donorer.

  • Grameen Foundation : Denne organisasjonen arbeider med global mikrofinans, og bruker Box for å koordinere samarbeidet på tvers av fire kontinenter. Før de begynte å bruke Box hadde de problemer med å sikre tilgang til servere og intranett til representanter i Sør-Amerika, Afrika, Asia og Midt-Østen. De har også integrert Salesforce med Box.

  • Operation Hope : Denne organisasjonen tilbyr finansielle tjenester og rådgiving til fattige og vanskeligstilte, og de bruker Box som sitt publiseringssystem for alle ansatte. Før de begynte å bruke Box hadde de problemer med ustabile interne servere som vanskeliggjorde arbeidet.

  • Teach for America , The International Rescue Committee, og Kiva bruker alle Box som publiseringssystem og samarbeidstjeneste. Lær mer om deres historier og se video om hvordan de bruker Box her .  

  • Team Rubicon , Habitat for Humanity Australia, og Beyond12 bruker også Box for å nå deres målsetninger. Les mer om disse organisasjonene på Box-bloggen.

    Les om enda flere organisasjoner og hvordan de bruker Box for å bli bedre og med effektive på Box.org.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow