Få tilgang til Asanas arbeidsstyringsprogramvare for din ideelle organisasjon eller for et offentlig bibliotek gjennom rabattprogrammet til Asana tilgjengelig gjennom TechSoup Norge.

Du kan bruke Asana til å hjelpe organisasjonens team til å koordinere og administrere sitt arbeid. Teamene kan samarbeide fra hvor som helst med Asanas web- og mobilapplikasjon.

Kvalifisering og begrensninger

Organisasjoner kan kun be om ett Asana-produkt gjennom TechSoup Norge hvert år for å få tilgang med nedsatt pris for alle organisasjonens teammedlemmer.

Les gjennom retningslinjer for kvalifisering og begrensninger for å gjennomgå organisasjonens berettigelse for å delta i dette programmet.

Om tilgang til rabatterte priser

Når et produktnavn inneholder "Access to discounted rates", består tilbudet av spesialpriser på produkter eller tjenester. Dette betyr at etter at du har lagt inn forespørselen din og betaler TechSoup Norge's administrasjonsgebyr, betaler du også donorpartneren direkte for produktet eller tjenesten. Du finner de spesifikke rabatterte prisene i hver produktbeskrivelse. Disse prisene er kun tilgjengelige for ideelle organisasjoner og biblioteker som er kvalifisert gjennom TechSoup Norge.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow