Viktige endringer i Microsofts donasjonsprogram

Microsoft planlegger endringer i Microsoft-programmet på TechSoup fra og med 4. April 2022. Noen av disse endringene vil påvirke det gjeldende Microsoft Software Donation Program på TechSoup og disse endringene er verdt å gå igjennom når du skal planlegge for din frivillige organisasjon eller biblioteket. 

Vi retter oppmerksomheten mot det nylige blogginnlegget fra Microsofts Tech for Social Impact-gruppe som skisserer viktige områder med definert fokus og endringer i deres frivillige organisasjoner for å fokusere på Microsoft Cloud sin første strategi. Endringene som er planlagt 4. april 2022, drives av Microsofts mål om bedre å tilpasse sine filantropiske tilbud til de omfattende funksjonene og sikkerheten som Microsoft Cloud kan tilby frivillige organisasjoner. TechSoups partnerskap med Microsoft har gjort det mulig for mer enn 394 000 organisasjoner over hele verden å få tilgang til teknologiløsninger i verdensklasse, både lokalt og i skyen. 

Nedenfor har vi oppsummert endringene som vil påvirke Microsofts mangeårige donasjonsprogram på TechSoup. Vi erkjenner at de planlagte endringene kan påvirke IT-budsjetteringen og TechSoup-opplevelsen din. Vi er her for å svare på spørsmålene dine og for å hjelpe deg med å forstå alternativer. Still gjerne spørsmål her. 

  

Hvordan vil de nåværende Microsoft-tilbudene på TechSoup endres? 

 • Lokale tilbud: Med noen få unntak som er nevnt nedenfor, vil lokale produkter ikke lenger være tilgjengelige for ideelle organisasjoner som en donasjon fra og med 4. April 2022. Lokal programvare er frittstående, evigvarende lisenser som brukere installerer på bestemte datamaskiner og kan brukes selv uten Internett-tilkobling (dvs. Office Standard). Disse produktene vil fortsatt være tilgjengelige gjennom TechSoup, men bare til veldedige rabattpriser. Disse varierer vanligvis fra 60-75% rabatt fra kommersielle priser. Dette resulterer i en prisøkning på omtrent 3-5 ganger mer enn dagens priser på donasjonsprogram. Unntak: 

  • Etter 4. april 2022 vil frivillig organisasjoner bare ha tilgang til Windows 11  Pro som en on-premises donasjon. I de begrensede landene der Azure ikke er tilgjengelig, vil Windows Server og SQL Server også være tilgjengelige som en donasjon. (Current Azure tilgjengelighet finner du her). 

  • Etter 4. april 2022 vil on-premises donasjoner være tilgjengelige for de organisasjonene som krever programvare for enheter med delt tilgang. Vi forstår at mange organisasjoner fortsatt trenger enhetsbasert tilgang og er glade for å samarbeide med Microsoft for å tilby dette nye programmet til de frivillige organisasjonene vi betjener. Organisasjoner, for eksempel bruker datalaboratorier, opplæringssentre eller datamaskiner med offentlig tilgang, vil kunne få tilgang til bestemte donasjonstilbud for å støtte disse scenariene. 

 • Organisasjoner vil fortsette å ha tilgang til Microsofts tilbud som skydonasjon gjennom TechSoup.* Noen tilbud inkluderer også de nedlastbare  programmene som finnes i lokale tilbud. Donasjonene som er tilgjengelige er beskrevet nedenfor: 

  • Microsoft 365 Business Premium vil fortsatt være gratis for opptil 10 brukere og inkluderer e-post, nedlastbare skrivebordsprogrammer (dvs. office 365 lokalt), skyfillagring og -deling, nettkonferanser med direktemeldinger, lyd og HD-video, og enkel enhetsadministrasjon og avanserte sikkerhetsfunksjoner. 

  • Microsoft 365 Business Basic-lisenser vil fortsatt være gratis for opptil 300 brukere og inkluderer e-post, lagring og deling av skyfiler, nettkonferanser med direktemeldinger, lyd og HD-video og andre tjenester. 

  • Power Apps Per App planlegger å bygge lav kode, og ingen kodetilpassede arbeidsflyter er tilgjengelige gratis for opptil 10 seter. 

  • Organisasjoner kan også  bruke opptil USD 3500 i Azure-tjenester årlig direkte fra Microsoft. 

  • *Merk: Microsoft refererer til donerte tilbud som innvilgede tilbud. Kvalifisering og begrensninger finner du her.  

  

Hvordan kan TechSoup hjelpe deg? 

 • Webinarer for å svare på spørsmålene dine. Vi vil holde webinarer denne måneden for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Send gjerne inn spørsmål her på forhånd, slik at vi kan svare på så mange spørsmål som mulig. Meld deg på disse webinarene her

 • Book tid for å snakke om skystrategien din med oss. Vi er her for å hjelpe. Bestill litt tid hos oss, så kan vi hjelpe deg med å svare på spørsmålene dine og gi deg anbefalinger. 

 • Nå er det på tide å tenke på hybridløsningen din. Vi forstår at disse endringene kan påvirke budsjettet og planleggingen din, og vi ønsker å støtte deg i å ta de riktige beslutningene. Hvis du trenger mer lokal lisensiering, kan du vurdere å legge til et tilbud om donasjonssky for å sikre at teamet ditt kan begynne å lagre dokumenter i skyen og bli kjent med hvordan du bruker Teams til samarbeid. Vi har også hundrevis av andre produkttilbud og løsninger tilgjengelig for å sikre at organisasjonen din kan være digitalt motstandsdyktig.  

 • Vi er her for å hjelpe. Følgende ressurser kan hjelpe deg med å forstå hva som er tilgjengelig og hvordan vi kan hjelpe. 

 • Bygg opp teamets ferdigheter. TechSoup Microsoft Digital Skills Center, en del av våre TechSoup Courses-tilbud, som allerede har støttet over 40 000 frivillige organisasjoner over hele verden. Her får du tilgang til opplæring og ferdigheter for å hjelpe deg med å ta i bruk nye løsninger og maksimere verdien av de eksisterende løsningene du har. 

 

Uansett hvor du er i din tekniske planlegging, er vi her for å støtte deg.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow