Topp 10 Microsoft produkter for din frivillige organisasjon!

For mange frivillige organisasjoner kan det være skremmende å velge riktig miks av verktøyene. Verktøyene du trenger, kan virke dyre og utenfor rekkevidde for budsjettet. Nedenfor vil vi diskutere hvordan du kan komme deg videre med løsninger fra Microsoft. 

Fra kommunikasjonsplattformer til IT-tjenester, er Microsoft-produkter og tilbud tilgjengelig for kvalifiserte frivillige organisasjoner til redusert pris.. (Merk at tilbudene varierer etter land og organisasjonstyper.)

Nedenfor finner du en kort forklaring på TechSoups Microsoft-tilbud, fra skyløsninger til tradisjonelle desktop-apper til tjenester og support

 

drawing of a man working at a computer with two pages on the screen

Microsoft 365

Teknologiverden skifter mot skybaserte applikasjoner og tjenester. Med dette i bakhodet anbefaler vi at frivillige organisasjoner, hvis mulig, begynner å skifte til skyløsninger. 

Vi anbefaler på det sterkeste at frivillige organisasjoner velger Microsoft 365 Business Premium-skyløsningen, som gir deg det beste fra Office 2019 og Windows 10, pluss mye mer. Best av alt? De 10 første lisensene er gratis.

Du kan øke samarbeidet i organisasjonen med Teams og dra nytte av funksjoner for lagring og dokumentdeling på nettet, som leveres av verktøy som OneDrive og SharePoint. Skybasert e-post med Outlook er et stort pluss for en ekstern arbeidsstyrke, og lisenser inkluderer også Power Apps, Power Automate, Planner og To Do.

Microsoft 365 Business Premium-planene leveres med oppgraderingsrettigheter til Windows 10 og de nyeste Office-programmene, og du mottar oppdateringer så lenge du abonnerer. Microsoft 365 Business Premium inneholder både sky- og skrivebordsversjoner av Office-programmer, inkludert Word, Excel, PowerPoint og Outlook. 

Microsoft tilbyr mange skylisenser som passer dine behov. 

Skrivebordsprogrammer

Er du bekymret for at du ikke har begynt å flytte til skyen? Du trenger ikke være redd – selv om verden beveger seg til skyen generelt, forstår vi også at mange organisasjoner fortsatt trenger tradisjonelle skrivebordsprogrammer. Nedenfor er noen av de mest populære donerte og nedsatte Microsoft-produktene vi tilbyr.

Microsoft Office 2019 Standard Edition

Microsofts Office-pakker er et populært valg blant frivillige organisasjoner, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Office Standard inneholder kjerneappene i Office – Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher og OneNote – og er et godt alternativ for de fleste brukere. Vi tilbyr Mac-versjonen av Office – som også inkluderer appene ovenfor, bare minus Publisher.

Office Standard og Office for Mac er begge tilgjengelige for en rimelig administrasjonsavgift, et populært valg for mindre organisasjoner som kanskje ennå ikke har alle skyverktøyene de trenger. Vi tilbyr også Microsoft Access, for mer effektiv sporing og rapportering. Gjennom TechSoup kan du be om opptil 50 lisenser for hvert av disse elementene innen en toårsperiode. Hvis organisasjonen trenger mer enn 50 lisenser, kan du be om flere lisenser via rabattprogrammet for Microsoft Office.

SKAFF DEG OFFICE STANDARD

Windows 10 Oppgradering

Microsoft avsluttet støtte for Windows 7 tilbake i januar 2020, noe som betyr at ingen flere feilrettinger eller sikkerhetsoppdateringer vil komme for denne utdaterte versjonen av Windows. Så hvis du fortsatt kjører Windows 7, bør du virkelig oppgradere til Windows 10.

Gjennom TechSoup kan du be om opptil 50 Windows 10-oppgraderingslisenser for et rabattert administrasjonsgebyr, med mulighet til å be om flere lisenser hvis det er behov. 

Microsoft Visio Standard

Er du en visuell tenker? Da er Microsoft Visio Standard for deg. Bruk den til å opprette diagrammer, kontoroppsett, organisasjonskart og mer. Be om opptil 50 lisenser for et rabattert administrasjonsgebyr per lisens hos TechSoup.

SKAFF DEG VISIO-STANDARD

Microsoft Project

Med Microsoft Project kan du få en bedre følelse av trinnene som trengs for å fullføre et prosjekt, slik at du kan holde teamet på rett spor. Bruk den til å planlegge aktiviteter, spore fremdrift, dele prosjektinformasjon og mer. Gjennom TechSoup kan du be om opptil 50 lisenser.

SKAFF DEG MICROSOFT PROJECT

Microsoft Server- og Enterprise-produkter

I tillegg til produktivitetsprogramvare og stasjonære operativsystemer tilbyr TechSoup også rabatterte og donerte lokale løsninger for å sikre serverne og programmene i bedriftsklasse.

SQL Server Standard Edition

Hvis du er vert for dine egne SQL-baserte databaseapper og må utvide kapasiteten din, har vi det rette for deg. Vi tilbyr CAL-lisensieringsalternativer for Microsoft SQL Server Standard Edition med rimelige administrasjonsgebyrer, med en grense på fem donerte lisenser per ideell organisasjon.

SQL Server Standard Edition inneholder kjernefunksjoner som SQL Server Management Studio, behandling av elektroniske transaksjoner, SQL-dataverktøy og mer. Hvis du trenger mer enn fem lisenser, tilbyr TechSoup også forskjellige lisensieringsalternativer for produktene dine gjennom vårt rabattprogram.

Frittstående SQL Server Standard Edition-lisenser er også tilgjengelige. Og du kan også få tilgang til SQL Server Standard Edition-lisensen pluss Software Assurance-pakken – eller be om Software Assurance på egen hånd.

SKAFF DEG SQL SERVER

Windows Server

Selvfølgelig, hvis du trenger flere Windows Server-lisenser, kan vi hjelpe deg med det også. Vi tilbyr ulike Windows Server-alternativer, inkludert Windows Server Standard, Windows Server Essentials og Windows Server Datacenter. Hvis du trenger flere lisenser eller programvaresikring for å dekke din nåværende lisens, kan du finne dem i vårt rabattprogram.

SE ALTERNATIVER FOR WINDOWS SERVER

Microsoft Exchange Server

Microsoft Exchange Server har verktøyene du trenger for å være vert for ditt eget oppsett for e-post, kalender og kontaktbehandling ved hjelp av Microsoft Exchange-standarden. Vi tilbyr lisensalternativer for både Standard- og Enterprise-utgavene.

SKAFF DEG EXCHANGE SERVER

Microsoft Opplæring og tjenester for din organisasjonen

I tillegg til produktene selv tilbyr TechSoup en rekke relaterte tjenester og opplæringsalternativer for å hjelpe organisasjonen med få til den digitale oppgraderingen.

Microsofts senter for digitale ferdigheter

Microsoft Digital Skills Center er en del av TechSoup-kursene, og har en rekke emner som hjelper deg med å få mest mulig ut av Microsoft-produktene og -tjenestene du bruker hver dag. 

Vi har kurs som hjelper deg med å forstå det grunnleggende med Microsoft-programmer, inkludert Excel, Teams og vår populære Office 365 Bootcamp, samt mer avansert opplæring. De fleste kursene er gratis, og både ansatte og frivillige kan ta dem! Opprett en gratis TechSoup Courses-konto og kom i gang i dag.

BESØK DET DIGITALE FERDIGHETSSENTERET

Mye mer venter på deg

Selvfølgelig er dette bare noen få av de rimelige Microsoft-produktene som vi tilbyr til frivillige organisasjoner. Bla gjennom hele katalogen vår for å se flere produkter og lisensieringsalternativer.

BROWSE THE MICROSOFT CATALOG

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow