Hjemmesiden vil være ned for oppdatering: 19.09.2021 : 08:00 til 21.09.2021 : 07:00 CET. I denne perioden vil du ikke kunne registrere organisasjoner eller legge inn ordre. Vi beklager for eventuelle ulemper dette vil medføre. Hide this message.
TechSoup Kurs

 

Digital opplæring og utdanning for frivillige organisasjoner og biblioteker.

TechSoup’s Kursinnholdet er designet spesielt for ansatte i frivillige organisasjoner. Vi jobber med fageksperter som også har dyp erfaring med frivillige organisasjoner.

Gå til oversikt over kurs

Noen av våre mest populære kurs

Se full oversikt over kurs

Vi utviklere våre kurs spesielt for frivillige organisasjoner

Våre kurs er utviklet av TechSoups eget instruksjonsdesignteam i samarbeid med eksperter som forstår hvordan frivillige organisasjoner bruker disse ferdighetene. Vi bruker moderne læringsmetoder for voksne som inkluderer eksempler og øvelser fra frivillige organisasjoner.

**Note: De fleste av våre kurs er kun tilgjengelig på engelsk akkurat nå. em>

Vi introduserer Microsoft Digital Skills Center for frivillige organisasjoner

TechSoup har inngått et samarbeid med Microsoft for å skape et sett med kraftige kurs som kombinerer ferdighetsbyggende innhold fra eksperter hos Microsoft med TechSoups dype forståelse for hvordan frivillige organisasjoner bruker teknologi. Disse kursene er designet for å hjelpe frivillige organisasjoner til å flytte til skyen, og de fleste av kursene er tilgjengelige GRATIS.

Besøk hele Microsoft Digital Skills Center-katalogen

Kursnivåer

TechSoup tilbyr tre kursnivåer::

100 Level Grunnleggende introduksjoner for alle som har liten eller ingen kunnskap om emnet .
200 Level Mer avansert innhold for å hjelpe å bruke kunnskap .
300 Level Mest avansert innhold som kan inkludere blandet læringskurs som kobler innhold på forespørsel med ukentlige online sanntidsarrangementer. Tilgjengeligheten kommer i slutten av 2020 .

 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow