Hvordan hjelper Okta frivillige organsisasjoner

Kom i gang med 50 gratis lisenser

Sentraliser brukerforvaltning og tilgangsstyring: En enklere måte for frivillige organisasjoner å øke sikkerheten dramatisk.

Okta hjelper frivilige organisasjoner ved å gi ansatte, samarbeidspartnere, donorer og frivillige trygg tilgang til teknologi som de trenger for å kunne gjøre sitt viktige arbeid. Det inkluderer enkle løsninger som single sign-on (SSO) og avanserte identitets-tilgangsstyringsløsninger. Okta kan hjelpe alle organisasjoner med bruk av all teknologi.

Okta tilbyr ideelle organisasjoner 50 gratis lisenser for alle Workforce Identity-produkter, og sterkt rabatterte priser for ekstra brukere og Ekstern Identitet-produkter. I tillegg er ideelle organisasjoner kvalifisert til å motta 50 prosent rabatt på åpne treningskurs og gratis pass til Oktane, Okta sin årlige kundekonferanse.

Kom I gang

Dette tilbudet er tilgjengelig direkte gjennom Okta fellesksapet, og er tilgjengelig til dels gjennom Techsoup sitt validasjonstjenester. Les mer om hvordan Techsoup jobber med ledende selskap for å kunne tilby slike tilbud til frivillige sektor.

 •  

  Enkel pålogning

 •  

  Tilpasset Multi-Faktor Autentisering

 •  

  Universell oversikt

 •  

  Abonnementsstyring

 •  

  API-tilgangsstyring

 •  

  Avansert Server Tilgang

 
Hvordan fungerer OktaIntegrer Tusenvis av Apper ved Bruk av SSO

Okta SSO gir tilgang til en sikker og brukervennlig måte for sluttbrukere å få rask tilgang til alle applikasjonene sine uten å måtte huske flere passord. Med Okta SSO trenger ikke IT-avdeling å bruke tiden sin på passordstøtte.

 

Flytt ditt Active Directory System til Skyen

Det kan være utfordrende for IT-teams å administrere ansatte, frivillige, givere, samarbeidspartnere, styremedlemmer og andre. Okta Universal Directory gir mulighet til frivillige organisasjoner å administrere alle sluttbrukere på et sentralisert sted.

 

Automatiser Brukernes Livssyklus

Lag regler for grupper slik at ansatte, frivillige, givere og andre raskt får tilgang til appene de trenger. Og du kan bruke Okta Lifecycle Management til automatisk å avskaffe brukere slik at sensitive data forblir trygge.

 

Sikre Apper og Data med Multi-Faktor Autentisering (MFA)

Frivillige organisasjoner håndterer ofte sensitive informasjon. Tjuefire present av sikkerhetsbrudd kan unngås ved bruk av MFA. . Okta MFA skaper ett ytterligere lag med sikkerhet til dine apper og data.

 

Gjør Fjerntilgang Sikrere for Ansatte

Dine ansatte jobber muligens eksternt eller på kontoret, men trenger sømløs tilgang døgnet rundt til bedriftsappene og data. Okta gir brukerne sikker tilgang til alle appene sine fra alle enheter med et konsekvent brukergrensesnitt.

 

Bygg Sikre Portaler og Koble til Flere Apper

Okta API-produktene er et komplett identitetsstoff som muliggjør sømløs og sikker engasjement med dine eksterne brukere - medlemmer, frivillige, givere og andre. Frivillige organisasjoner bruker Okta API-produkter for å bygge portaler som kobler flere apper med ett brukernavn og passord.

 
Skaff Okta for din Frivillige Organisasjon. De første 50 lisensene er gratis.
Kom I gang
X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow