MittVarsel lansering på TechSoup Norge!

Vi lever i et høydigitalisert samfunn som stiller krav til at frivillige organisasjoner har tilgang til digitale verktøy for å gjøre det enkelt å delta, drifte og rekruttere frivillige og medlemmer. Varslingsportalen MittVarsel lanseres nå som første norske donasjonsprogram på TechSoup Norge.

Stort behov digitale verktøy

Frivillige organisasjoner har behov for gode digitale verktøy, men har ikke mye penger. Gjennom TechSoup-samarbeidet sørger Frivillighet Norge for at frivillige organisasjoner i Norge tilgang til løsninger fra kjente internasjonale leverandører som Microsoft, Amazon og Zoom til lav kostnad.

– Det betyr at organisasjonene kan bruke mer av sine penger på aktivitet, forteller generalsekretær i Frivillighet Norge, Stian Slotterøy Johnsen.

Første norske samarbeidspartner

Frivillighet Norge lanserer nå varslingsportalen MittVarsel på Techoup Norge, en varslingsportal for å melde om kritikkverdige forhold i frivillige organisasjoner. Vi er stolte for å få med oss en norsk donasjonspartner på laget, og håper at flere norske leverandører vil tilby sine løsninger til frivillige organisasjoner gjennom TechSoup, gratis eller sterkt rabattert.

– Jeg er henrykt over at vi nå har fått med MittVarsel som første norske donasjonspartner. Det øker tilbudet for frivillige organisasjoner i Norge, og viser at TechSoup er en attraktiv samarbeidspartner for næringslivet, legger Johnsen til.

Digital portal for varsling

MittVarsel er en varslingsportal for å melde om kritikkverdige forhold i frivillige organisasjoner. MittVarsel.no tilrettelegger for at ansatte, medlemmer og pårørende skal kunne si fra dersom de er kjent med kritikkverdige forhold som korrupsjon, mobbing, miljøkriminalitet eller andre kritikkverdige forhold. Frivillige organisasjoner får nå tilgang 50 prosent rabatt på ordinære priser på MittVarsel gjennom TechSoup.no. MittVarsel tilbyr også gratis webinarer til frivillige organisasjoner i temaer knyttet til varsling. Les mer om det her.

Vi tror at frivilligheten kan skape enda større verdier og bli bedre i sitt arbeid gjennom å ta i bruk ny teknologi! Med en digital portal for varsling vil alle parter kjenne seg trygg på at et varsel når frem og får en rett saksbehandling.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow