MittVarsel lansering på TechSoup Norge!

Varslingsportalen MittVarsel lanseres nå som første norske donasjonsprogram på TechSoup Norge.

Frivillighet Norges administrerer TechSoup Norge, vår digitale portal for å formidle gratis og rabattert programvare til frivillig sektor. Ved å bestille programvare på TechSoup Norge, sparer frivillige organisasjoner over tretten millioner kroner hvert år. Siden oppstarten i 2014, har over 1900 organisasjoner fått tilgang til digitale verktøy og dataprogrammer som kan bidra til å forenkle og effektivisere driften av frivillige organisasjoner.

TechSoup har de siste årene inngått med titalls samarbeid med store, internasjonale teknologiselskap, som bl.a. Microsoft, Zoom og Bitdefender, og nå er vi stolte for å kunne meddele at vi for første gang har inngått et samarbeid med en norsk donasjonspartner.

MittVarsel er en varslingsportal for å melde om kritikkverdige forhold i frivillige organisasjoner. MittVarsel.no tilrettelegger for at ansatte, medlemmer og pårørende skal kunne si fra dersom de er kjent med kritikkverdige forhold som korrupsjon, mobbing, miljøkriminalitet eller andre kritikkverdige forhold. Frivillige organisasjoner får nå tilgang til en 50 prosent rabatt på ordinære priser på MittVarsel gjennom TechSoup.no MittVarsel tilbyr også gratis webinarer til frivillige organisasjoner i temaer knyttet til varsling. Se utvalget her.

Vi tror at frivilligheten kan skape enda større verdier og bli bedre i sitt arbeid gjennom å ta i bruk ny teknologi! Med en digital portal for varsling vil alle parter kjenne seg trygg på at et varsel når frem og får en rett saksbehandling.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow