Microsofts mål er å bygge sosial og økonomisk velstand i Norge.

Et område der Microsoft arbeider for å gjøre en forskjell sosialt, er gjennom samfunnsengasjement. Microsoft har etablert et omfattende nettverk av frivillige organisasjoner for å støtte fellesskapsbaserte programmer og lokale prosjekter som vil gjøre det mulig for flere å ha tilgang til teknologi.

Hvorfor velge Microsoft Cq loud?

Cloud-baserte verktøy kan støtte veldedige organisasjoner, med fordeler innen sikkerhet, kontroll av data, brukervennlighet og økt smidighet.

Heldigvis trenger ikke det å gå over til en skybasert løsning bety at man må omskolere de ansatte eller frivillige. Med Office 365 og Microsoft 365 kan du bruke de samme programmene du er vant til, med tilgang til filer hvor som helst på nettet.

Lokale Microsoft-programvaredonasjoner er også tilgjengelige

Techsoup Norge oppfordrer organisasjoner til å besøke vår oversikt over Microsofts donasjonsprogram. Der kan du lære om antall produkter en organisasjon kan be om, spesielle regler for programvare og spesifikke prosedyrer som skal følges for returer.

Siden gir også en oversikt over fordelene og reglene i Microsofts volumlisensieringsprogram, der de donerte produktene gjøres tilgjengelige, sammen med koblinger som hjelper deg med å finne mer informasjon på både Techsoup Norge og Microsoft.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow