I nettbutikken tilbyr Techsoup Norge programvare som Microsoft og Bitdefender donert til norske organisasjoner.  

Om din organisasjon har registrert seg og Techsoup Norge har bekreftet at din organisasjon oppfyller tildelingskriteriene til minst en av våre donasjonspartnere ber vi deg om å lese igjennom donasjonspartnernes veiledning før du foretar en bestilling. Her finner du informasjon om hvor mange produkter du kan bestille, laveste bestillingsantall og mye mer: 

 

  • Veiledninger for Microsoft WW Software Donations Programme 
  • Veiledninger for BitDefender WW Programme 

 

Når du har lest igjennom veiledningene logger du deg inn i nettbutikken med organisasjonens brukernavn og passord. Om du har glemt passordet ditt trykker du på lenken "glemt passordet" til høyre på skjermen. 

Når du har logget inn i nettbutikken kan du bla igjennom produktene og søke på donasjonspartnere eller utstyrskategori. I begge tilfeller vises en liste over tilgjengelig utstyr og tilhørende administrasjonsgebyr. Når du klikker på et produkt vises mer informasjon.  

Når du har bestemt hvilket produkt du vil ha legger du det i handlevognen. Du kan når som helst se på produktene i handlevognen. Når du har valgt produktene du trenger går du videre til kassen.  

I kassen får du en oversikt over bestillingen og en bekreftelse på leveringsadressen. Gå videre til betalingssiden og sjekk om opplysningene stemmer. 

Du kan velge å betale med kredittkort eller å få tilsendt faktura på e-post, som betales ved bankoverføring. Betaling med kredittkort vil umiddelbart registreres i systemet og gjøre at vi kan behandle bestillingen raskere.

Når transaksjonen har blitt avsluttet sender vi en ordrebekreftelse og en kvittering til din e-postadresse. Vi behandler din bestilling så snart vi har mottatt betalingen. 

Vær oppmerksom på at en bestilling ikke kan inneholde produkter fra mer enn én donasjonspartner. Det innebærer at du ikke kan legge et produkt fra en donasjonspartner i en handlevogn som allerede inneholder et produkt fra en annen donasjonspartner. Du må bestille produkter fra hver donasjonspartner separat.  

 

Vær oppmerksom på at det er en forutsetning for Techsoup Norge at produktene leveres til organisasjonens registrerte e-postadresse. 

Når du har sendt bestillingen vises ordrebekreftelsessiden som du kan skrive ut. Du får i tillegg to e-posthenvendelser:

 

  • Ordrebekreftelse 
  • Faktura (dersom du har valgt å betale med faktura)

 

 

Alle bestillinger må godkjennes av den respektive donasjonspartneren.  

Om bestillingen ikke godkjennes kommer du umiddelbart til å få en beskjed og administrasjonsavgiften betales automatisk tilbake.  

Mer informasjon finner du under FAQ. 

Leveringstiden ser slik ut: 

Vennligst bemerk at det tar 14 dager i gjennomsnitt å få tilgang til programvare. Beregn dermed god tid i forkant av da dere har behov for å få tilgang til programvaren. Denne prosessen kan ikke påskyndes.

 
X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow