Techsoup Norge er administrert av Frivillighet Norge. Vi tror at frivilligheten kan skape enda større verdier og bli bedre i sitt arbeid gjennom å ta i bruk ny teknologi.
TechSoup bidrar til dette gjennom å formidle gratis eller sterkt rabattert programvare gjennom sitt donasjonsprogram, der titalls donasjonspartnere, som bl.a. Microsoft, Zoom og Bitdefender, deltar.

Ved å bestille programvare på Techsoup Norge, sparer frivillige organisasjoner over tretten millioner kroner hvert år. Siden oppstarten i 2014, har over 1900 organisasjoner fått tilgang til digitale verktøy og dataprogrammer som kan bidra til å forenkle og effektivisere driften av frivillige organisasjoner. TechSoup Norge er en del av TechSoup Global. Hver måned besøkes TechSoup.org av mer enn 400 000 personer fra organisasjoner i over 190 land. De leter etter programvare, maskinvare, informasjon og råd – og et forum for teknologiinteresserte. TechSoup finnes i en rekke land gjennom et voksende nettverk av partnerorganisasjoner, et nettverk Frivillighet Norge er en del av. Besøk www.TechSoupGlobal.org/countries for mer informasjon.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundeservice for TechSoup Norway customers. Besøk {link_name}arrow