Microsoft

 

 

Microsoft er glad for å samarbeide med Techsoup Norge om å donere et bredt utvalg av programvareprodukter til frivillige organisasjoner og folkebibliotek. Hundrevis av Microsofts Professional og Enterprise produkter er tilgjengelige. Techsoup Norge krever inn et lite administrasjonsgebyr fra donasjonsmottakerne for å gjøre det mulig å tilby dere våre tjenester. 

Kvalifisering
For å kunne motta programvaredonasjoner gjennom dette programmet må organisasjonene innfri alle Microsofts regler, vilkår og retningslinjer for avgrensing.

Lær mer om Microsofts program for donasjon av programvare
Techsoup Norge oppfordrer alle organisasjoner til å besøke nettsiden Oversikt over Microsofts program for donasjon av programvare. Der finner du informasjon om hvor mange produkter hver organisasjon kan søke om, spesielle regler for programvare installert på folkebibliotek og informasjon om de særskilte retningslinjene som må følges for å returnere programvare. Denne siden gir også en oversikt over fordelene og reglene knyttet til Microsofts volumlisensprogram. Det er dette programmet som gjør de donerte produktene tilgjengelige. I tillegg finner du ytterligere informasjon om Techsoup Norge og Microsoft