Digitale verktøy til å kunne jobbe effektivt hjemmefra

Grunnet myndighetenes melding om nødvendige forhåndsregler som må tas rundt korona-viruset, har vi samlet informasjon om redskaper frivillige organisasjoner kan få bruk for å kunne jobbe effektivt – hjemmefra. 
 
Her har vi samlet gode redskaper og nye tiltak fra våre donasjonspartnere, som kan hjelpe organisasjonen deres når dere jobbe hjemmefra. Disse ressursene (hvorav de fleste er gratis), er muligheter som kan implementeres relativt raskt, med liten eller ingen ekstern IT-support og med et fokus på fjernkommunikasjon og informasjonsdelingsløsninger.

Les mer og bestill her

CleverReach – En tjeneste for mailkampanjer og nyhetsbrev.

Vi er veldig glade for å kunne tilby din organisasjon en tjeneste for mailkampanjer og nyhetsbrev!
Et livstidsabonnement koster 294 kroner. CleverReach tilbyr din organisasjon å sende 4000 mail til opptil 1000 mottagere hver måned. Behøver dere å sende flere mail, så beholder din organisasjon 20% rabatten på priser utover grunnlisensen.

Les mer og bestill her

Bli bedre på visuell kommunikasjon

Med analyseverktøyet Tableau kan din organisasjon enkelt analysere og visualisere data med noen få tastetrykk.

Les mer om verktøyet her

Bestill Tableau Desktop

Adobe Creative Cloud

Du kjenner sikkert allerede til Adobes programmer for bilderedigering, grafisk design og filmredigering, Photoshop, Illustrator, Indesign og Premiere Pro. Nå kan du få dem til din organisasjon gjennom oss. Fra og med i dag er Adobe en partner hos TechSoup og du kan få tilgang til programmene via Creative Cloud, til en veldig rimelig pris.      

Alt om Creative Cloud

Bestill Creative Cloud

Autodesk er ny partner hos TechSoup

Autodesk er blitt kjent for programmet AutoCAD, men det er bare et av mange programmer Autodesk nå tilbyr gjennom TechSoup. Nå får din organisasjon sjansen til å arbeide med profesjonelle verktøy for arkitektur, ingeniørkunst, media og underholdning.

Alt om AutoDesk

Bestill AutoDesk

Box gir frivillige organisasjoner verktøy for å samarbeide

TechSoup er stolte over å kunne presentere vår nyeste partner, Box.org. Box.org tilbyr organisasjoner Box, et integrert og skybasert system for fildeling, publisering og samarbeid internt i organisasjonen.

Om Box

Bestill Box

Office 2016 er her!

Nå er endelig nye Office 2016 her – du får tilgang til Office 2016 i dag. Med Office 2016 får du ting gjort, hvor som helst, når som helst og sammen med hvem som helst.

Office Suite - TechSoup Norge

Administrasjonskostnad: 240,-

Her oppgraderer du til Office 2016

Les mer

Oppgrader til Windows 10

Nå er Windows 10 her

Her oppgraderer du til Windows 10

BitDefender – prisbelønt antivirus

 

 

Microsoft Office 2013 – neste generasjons Office er her

Den siste versjonen av Microsoft Office er her! Godkjente foreninger, allmennyttige stiftelser og bibliotek kan nå få Office Standard og Professional gjennom Microsofts donasjonsprogram hos TechSoup Norge.

Microsoft Office 365

Vi tar en liten pust i bakken og lader batteriene for sommeren, men er tilbake igjen i august for å fortsette arbeidet med å hjelpe frivilligheten i Norge. Vi har et par nyheter og utvider med flere donasjonspartnere som vi ønsker å jobbe med. Vi sender ut mer informasjon om disse når det er på plass. Selv om vi holder stengt i perioden 9. Til 29. juli, vil det fortsatt være åpent for å bestille lisenser. Vi har dessverre ikke mulighet til å besvare henvendelser i denne perioden.